Totalentreprenad

Vi på Åbergs Bygg & Montage är det perfekta valet om du behöver totalentreprenad av högsta kvalitet. Tack vare vårt samarbete med andra aktörer i byggbranschen kan vi ta oss an både mindre och mer omfattande projekt. Vi har valt våra samarbetspartners med stor omsorg och de kompletterar oss med sin specialkompetens inom sina områden.

Drömmer du om att bygga en ny villa?

Åbergs Bygg & Montage AB kan erbjuda både nybyggnation och montering av nyckelfärdigt hus. Vi lyssnar på dina önskemål och anpassar sedan vårt arbete efter dem i så hög utsträckning som möjligt. Om du känner dig osäker över något så delar vi gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi tar dina visioner och förvandlar dem till verklighet.

Enkel och smidig totalentreprenad

När du anlitar oss så ansvarar vi för både projektering och allt arbete i sig. Vi sköter kontakten med alla underentreprenörer vilket innebär att det är oss på Åbergs Bygg & Montage AB som du har all kommunikation med. Vårt mål är att det ska kännas så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund.

Vi har en kundkrets som består av både företag och privatpersoner i ett verksamhetsområde som sträcker sig över Trollhättan med omnejd.

Entreprenadformer i Sverige

Det finns tre olika entreprenadformer i Sverige: delad entreprenad, generalentreprenad och totalentreprenad. De olika entreprenadformerna har olika avtal och regler.

De två första brukar kallas för utförandeentreprenader.  En sådan innebär att den som beställer har ansvar för projektering och entreprenören tar hand om produktionen.

När det gäller totalentreprenad så ska den som beställer ge tydlig information kring vilka krav han eller hon har på entreprenaden. Entreprenören tar ansvar för allt annat.

Totalentreprenad Åbergs Bygg och Montage

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om vad som ingår i vår totalentreprenad så är du varmt välkommen att kontakta oss. Funderar du på att anlita oss för nybyggnation eller för montering av nyckelfärdigt hus? Vi svarar gärna på dina frågor och ser framemot att få hjälpa just dig.

Ta gärna kontakt med oss för mer information.

Åbergs Bygg & Montage AB
Södra Malögavägen 18 B
461 40 Trollhättan

0707-83 17 79
abergs.bygg.montage@hotmail.com

Vår hemsida är anpassad för alla enheter!