Byggfirma

Söker du en pålitlig och erfaren byggfirma i Trollhättan? Åbergs Bygg & Montage levererar helhetslösningar och har kapacitet att åta sig både små och stora projekt. Med vår hjälp kan du luta dig tillbaka, låta en professionell hantverkare göra jobbet och njuta av att se ditt drömprojekt växa fram.

Byggfirma Åbergs Bygg och Montage

Mångsidig byggfirma med kundanpassning

Vi är ett allsidigt byggföretag som erbjuder skräddarsydda tjänster till företag och privatpersoner. Åbergs Bygg & Montage värdesätter det personliga samarbetet med våra kunder och är måna om att alltid ha en öppen dialog.

Vi vill alltid utöka vår kompetens

För att kunna tillhandahålla arbeten av högsta kvalitet ser vi till att hålla reda på vad som händer inom byggbranschen. Vi strävar alltid efter att bli bättre! Våra skickliga hantverkare följer gällande branschregler och garantier vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Modernt byggföretag med brett utbud av tjänster

Åbergs Bygg & Montage är en modern och nytänkande byggfirma. Vi har ett varierat sortiment av tjänster och kan till exempel utföra renovering av hus eller lägenheter, nybyggnation samt montage av nyckelfärdiga hus. Låt oss hjälpa dig att bygga hus, garage, uteplatser och mycket mer. Vi kan även erbjuda totalentreprenad och har ett väl inarbetat nätverk av professionella samarbetspartners.

Så väljer du rätt byggföretag

Att ta hjälp från en byggfirma är en klok investering eftersom det garanterar att arbetet blir utfört med erfarenhet och kunnighet inom det aktuella området. Byggprojektet blir dessutom färdigt snabbare eftersom ett byggföretag har den utrustning som krävs. Ditt drömprojekt är med andra ord i trygga händer.

Det kan vara svårt att veta vad man ska tänka på vid valet av byggföretag. Vi har samlat några råd som förhoppningsvis kan vara till hjälp:

  • Skriv upp vilka krav du har och vilket resultat du önskar – var tydlig med vad du vill att byggfirman ska utföra samt hur du vill att projektet ska skötas.
  • Använd din specifikation när du efterfrågar en offert, det underlättar under hela projektet – både för dig och byggfirman.
  • Missa inte ROT-avdraget – det sänker dina utgifter rejält.
  • Teckna avtal med byggföretaget – det minskar risken för otrevliga överraskningar.

Ta gärna kontakt med oss för mer information.

Åbergs Bygg & Montage AB
Södra Malögavägen 18 B
461 40 Trollhättan

0707-83 17 79
abergs.bygg.montage@hotmail.com

Vår hemsida är anpassad för alla enheter!